Doresc sa cumpar cosmetice ieftine online Ladys

Preturile cele mai mici pentru cosmetice, cu un raport calitate/pre imbatabil, preturi speciale pentru clientii Ladys, cu reduceri de 25%-33%, in functie de valoarea comenzii. Transport gratuit prin Posta Romana (noi suportam cheltuielile de ambalare si expediere si transport), transport gratuit prin curier in Bucuresti.

Imi plac produsele si vreau sa le obtin direct de la sursa, fara intermediari, la cel mai mic pret de cosmetice din Romania.

Daca ati ales sa fiti consumator al produselor LADY’S – Metropolitan, le puteti achizitiona chiar de astazi, cu 25% discount completand formularul de inscriere imediata si gratuita.

  • Imediat dupa inscriere, puteti intra in contul dvs care se prezinta ca un magazin si de unde puteti alege produsele dorite la preturi cu 25% mai mici decat preturile de catalog.
  • Daca doriti livrarea prin Posta Romana, beneficiati de transport gratuit, iar daca alegeti livrare rapida prin curier platiti 10 lei / colet. Pentru Bucuresti livrarea prin curier este gratuita, iar daca doriti livrarea prin posta trebuie specificat acest lucru.
  • Comanda minima este in valoare de 100 lei. La prima dvs comanda primiti cadou setul de testere de parfumuri gratuit.
  • Nu sunteti obligat la un numar de comenzi lunare sau sa inscrieti alti reprezentanti Metropolitan.
  • Aveti informatii tot timpul despre situatia stocurilor si despre data la care un produs lipsa reintra in magazin.
  • Primiti pe adresa dvs de mail informatii despre plasarea comenzilor dvs, starea, confirmarea si expedierea lor.
  • In coletele dvs primiti de asemenea gratuit suplimentar cataloage si testere parfumuri, creme, s.a.
Acestea sunt o parte din beneficiile care le aveti ca si consumator. Puteti castiga suplimentar daca prezentati produsele altor persoane cunoscute.

Cunostintele fie pot cumpara de la dvs produse, fie le puteti inscrie in LADY’S folosind codul dvs de reprezentant, si va puteti crea astfel propria retea.

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's