Avantajele Cosmetice Ladys: afacere personala la cheie.

Produse de calitate, necesare in fiecare familie pentru un consum periodic,  multe din ele la preturi mult mai mici decat in magazine. Un raport calitate-pret imbatabil, posibilitatea de a cumpara online aceste produse de calitate, testere pentru produse pe care le primiti de la prima comanda.

Inscrierea este imediata si gratuita (nu va puteti inscrie insa fara sa fiti recomandat de un reprezentant, al carui cod trebuie sa fie valid si pe care este necesar sa il folositi la inscriere).

Transportul este gratuit pentru pachetele cu produse prin Posta Romana.

Beneficiati de platforma on-line cu date si informatii in timp real despre produsele cosmetice sau bijuteriile pe care le-ati achizitionat, puteti verifica in fiecare zi retaua dv. de colaboratori pe care ati realizat-o, puteti vedea comenzile facute de cei care fac parte din reteaua dv., posibilele venituri obtinute, beneficiile financiare pe care le puteti primi.

Bonusurile de peste 100 lei sunt trimise la cererea dvs in data de 15 ale fiecarei lunii prin mandat postal sau direct in contul bancar al dvs. iar firma acopera taxele la posta si banca ca sa puteti sa primiti suma pe care o vedeti in sistem.

Se poate lucra oriunde ai fi in aceasta tara, oricand, la orice ora, fara a avea sefi, directori, astfel ca singur decizi cu cine sa lucrezi in echipa si cand si cat de mare va fi castigul tau! Important este sa iti dedici un pic de timp pentru a promova cele mai ieftine produse cosmetice din Romania. Apoi, dupa relizarea unei retele, banii vin permanent, un venit garantat. Venit ce poate fi marit permanent prin dezvoltarea retelei de colaboratori.

Compania  se ocupa de tot, iar noi trebuie sa facem doar promovare pentru a incasa comisionul in mod direct sau de la reprezentantii adusi in retea.

Compania factureaza, compania se ocupa de coletarie, posta, de plata comisioanelor, bonusurilor, etc…

Cu cat un membru se ocupa mai serios de reclama si promovarea produselor Ladys, cu atat castiga mai mult. Promovezi si castigi, fara sefi, fara obligatii, oriunde te-ai afla si oricand. Compania se ocupa de tot.

E mult , mult mai usor decat orice job clasic cu program, sefi, samd… in aceasta tara, in conditiile actuale de criza! Un venit suplimentar garantat pe care il realizezi singur. Ai ocazia sa castigi in mod real pentru eforturile si munca depusa.

Nu depinde decat de fiecare in parte sa o faca sa mearga in favoarea sa.

Nu conteaza varsta, pregatirea, poti avea surpriza ca oameni fara facultate sa aiba mintea mult mai deschisa ca cei cu facultate, sa fie mult mai pregatiti pentru a realiza venituri suplimentare, sa se adapteze rapid si eficient.

Beneficiati de sprijinul direct cu informatii in timp real de la Ladys.ro unde noi va recomandam si va punem la dispozitie experienta deja castigata.

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's