Ladys.ro Catalog Cosmetice online

www.Ladys.ro catalog cosmetice online. Catalogul nou www.Ladys.ro iunie-iulie. Catalog Lady’s online de vara. Noul catalog Ladys este valabil pentru comenzi in perioada 12 iunie – 24 iulie. Catalogul nou Ladys este disponibil pe acest site in versiunea online. Gasiti pe acest site toate informatiile despre Brosura Ladys.

Catalogul www.Ladys.ro il puteti comanda gratuit dupa activarea contului in magazinul online. Catalogul gratuit Ladys il comandati dupa ce va activati contul. Pentru a primi gratuit catalogul Lady’s va logati (dupa activarea contului), completati adresa postala cu atentie. Apoi comandati un singur catalog Ladys, ca pe o singura comanda, selectand la expediere Posta Romana. Ignoirati pretul afisat pentru catalogul Ladys. Finalizati comanda Ladys. In 7 zile lucratoare primiti acasa catalogul. Pentru activarea contului personal Ladys dati click pe bannerul de mai jos.

Ladys comanda

Catalog Cosmetice Ladys

Catalog cosmetice Ladys online disponibil de pe orice telefon sau calculator. Un catalog cosmetice online pe care il puteti rasfoi dand click pe sageti. Catalogul Ladys online de pe aceasta pagina poate fi marit pe tot ecranul. Catalogul cosmeice online de mai sus este valabil in perioada iunie-iulie 2017. Brosura Ladys intra in vigoare din data de 12 iunie.

Faberlic catalog Romania

Din 17 iunie se lanseaza din nou Faberlic Romania. O firma recunoscuta pe pan international ce comercializeaza haine, produse cosmetice si accesorii. Faberlic catalog Romania – prima editie va fi publicata dupa 17 iunie. Oferta Faberlic Romania va fi disponibila doar din magazinul online. Produsele din catalogul Faberlic Romania pot fi cumparate cu reduceri dupa ce va acivati contul.

Inscriere Faberlic Romania

Inscriere Faberlic Romania

Pentru inscriere Faberlic Romania este necesar sa accesati website-urile oficiale pentru tara noastra: faberlic.info.ro si faberlicromani.com. Cele doua site-uri Faberlic Romania va asigura activarea contului si in perioada de precampanie. La inscriere Faberlic Romania in perioada de precampanie va asigurati un loc in „capul listei” de reprezentanti. Asta inseamna ca va puteti dezvolta in viitor propria retea MLM Faberlic Romania.

Afacere Faberlic Romania

Afacere MLM Faberlic – castiguri pentru cliente dar si pentru reprezentanti sau coordonatori. Sistemul MLM Faberlic este similar cu Oriflame Romania. Vor fi acordate premii pentru repetarea comenzilor. De exemplu, in prima campanie Faberlic Romania daca faci comenzi beneficiezi in a diua comanda, in campania urmatoare de un cadou ce consta din detergent lichid si balsam concentrate pentru rufe.

Toate comenzile Faberlic Romania vor beneficia de reduceri fata de pretul de catalog dar si de cadouri pentru reprezentanti dupa ce acestia lanseaza cel putin o comanda.

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's