Catalogul Ladys

Aici puteti consulta online catalogul Ladys. Este foarte asemanator cu catalogul Ladys tiparit dar, in plus, este actualizat permanent cu noile produse de catalog Lady’s. un catalog cosmetice in formula online ce poate fi urmarit cu usurinta de pe orice dispozitiv conectat la internet.

Pentru a primi absolut gratuit catalogul tiparit Ladys este necesar sa va inscrieti pe magazinul online. Inscriere fara obligatii, absolut gratuita. Imediat ce va inscrieti o sa va apara optiunea de a comanda catalogul (revista cu produse) Ladys. Este bine sa il comandati imediat dupa inscriere pentru ca este expediat prin Posta Romana si poate ajunge si in 10 zile in cutia dv postala. Castigati asadar timp comandand imediat catalogul Ladys.

CLIC AICI PENTRU INSCRIERE GRATUITA SI IMEDIATA. APOI COMANDATI CATALOGUL TIPARIT LADYS PE CARE IL VETI PRIMI GRATUIT IN CUTIA POSTALA.

Ladys.ro Catalog Online

Ladys.ro Catalog Video

Un catalog Ladys.ro intr-o formula inedita. Un catalog lady’s in format video pe care il puteti consulta cu usurinta. Urmariti aceasta brosura virtuala ca pe un clip video. Puteti pune pauza la pagina dorita de catalog. Va puteti intoarce pentru a revedea anumite pagini din catalogul Ladys.

Comanda Ladys se face doar din magazinul online. Este necesar sa va inscrieti si sa aveti un cont Ladys pentru a putea face comenzi. Nu uitati ca aveti reduceri pentru comenzile online de pana la 42% functie de valoarea totala a comenzii. Reducerile se aplica la preturile afisate in catalogul Ladys.

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's