Lady’s catalog octombrie-noiembrie

Catalogul Ladys.ro nou. Catalogul in vigoare Lady’s. Ladys catalogul cel mai nou il gasiti pe aceasta pagina. Brosura Ladys in format online pentru toate dispozitivele. Oferta din acest catalog cosmetice se actualizeaza la o perioada de aproximativ 45 de zile. Pentru a beneficia de avantajele Ladys este necesar sa va inscrieti in magazinul online. Comanda din contul personal va aduce numeroase beneficii. Comanda Ladys facuta direct din propriul cont va aduce o reducere de pana la 42% pentru toate produsele. Discountul se aplica la pretul afisat in catalogul Ladys si depinde ca procent de valoarea totala a comenzii.

Grila de reduceri Ladys incepe de la produsele in valoare totala de 65 de lei (discount 5%), la comenzile de peste 100 lei aveti reducere de 10 %. Iar pentru comanda de peste 133 lei (pret de catalog) aveti o reducere de 25% si transport gratuit prin curier rapid. La comenzile de peste 250 de lei beneficiati la comanda directa Ladys de o reducere de 30%. Reducerile se aplica la preturile afisate in catalog cosmetice Ladys.

Ambalarea produselor Lady’s este gratuita pentru comenzile cu o valoare mai mare de 50 de lei.

Pentru comenzi cu valori intre 30 si 50 de lei se percepe o taxa de ambalare de 5 lei, iar pentru comenzi cu o valoare mai mica de 30 de lei se percepe o taxa de ambalare de 10 lei.

Lady's inscriere

Ladys catalog nou

Un catalog Ladys nou in format online. Ladys catalog ultim pe care il puteti consulta de pe telefon sau calculator. Catalogul Ladys online il puteti consulta in fereastra de mai jos. Pentru a rasfoi paginile dati click pe sagetile laterale. Puteti mari catalogul Ladys pe tot ecranul pentru a consulta mai bine ofertele.

Catalog Lady’s video

Lady’s catalog in format video. Un catalog Ladys pe care il puteti consulta cu usurinta si de pe dispozitivele mobile. Derulati inapoi sau puneti pauza pentru pagina dorita de catalog.

Inscrierea Ladys este absolut gratuita si fara obligatii. Va puteti inregistra in magazinul online de pe acest website si puteti beneficia de un catalog gratuit Ladys. Este necesar ca dupa activarea contului sa va logati in magazinul online si sa completati adresa postala. Catalogul gratuit Ladys trebuie sa il comandati dupa inscriere ca pe un singur produs intr-o singura comanda. Ignorati pretul, bifati Posta Romana, finalizati comanda de catalog. Veti primi acasa gratuit catalogul Ladys tiparit.

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's