Ladys.ro oferta de vara

Ladys.ro catalogOferta de vara Ladys.ro include cosmeticele de la Impala si Brooklin, produse produse in Germania ce pot fi cumparate la preturi pentru orice buzunar. Acest catalog ladys.ro 5 pe 2012 contine aceste cosmetice germane la un pret special de lansare in aceasta brosura Ladys valabila pe perioada verii pana in luna septembrie. Create cu un efort permanent pentru calitate si protejare a pielii, cosmeticele Impala reprezinta in acest moment un varf de gama pentru piata online de produse de ingrijire din Romania. O oferta ce surpinde placut, asa cum ne-a obisnuit Ladys.ro inca de la rebrenduirea din Metropolitan. Impala Cosmetics se distinge pe piata de specialitate prin calitate si protectie pentru ingrijire. Sunt eforturi de cercetare depuse de specialistii in cosmetica in laboratoarele dotate cu echipamente de intalta tehnologie din sudul Germaniei. Orice produs de la Impala Cosmetics si de la Brooklin Cosmetics este testat cu atentie inainte de a fi lansat pe piata si Ladys.ro a dat o adevarata lovitura pe piata cosmeticelor din Romania aducand produsele de la aceste firme germane. Toate aceste produse sunt in noul catalog Metropolitan (Ladys) la un pret special de lansare. Va recomand sa incercati pudra de la Impala si ojele de la aceeasi firma de cosmetice.
Un cont in magazinul online Ladys se creaza intr-un minut, inregistrarea este gratuita si fara obligatii iar pe adresa postala utilizata in formularul de inscriere veti primi catalogul tiparit de la Ladys (ajunge gratis in cutia postala). Pe adresa de posta electronica (email) utilizata in formularul de inscriere veti primi informatii despre promotiile si cele mai noi produse de la Ladys. Pentru a primi catalogul Ladys trebuie doar sa va inscrieti, sa confirmati obtinerea contului de client/reprezentant, sa va logati pe site. Chiar daca nu veti comanda un catalog gratuit www.Ladys.ro , imediat dupa logarea in contul firmei veti primi catalogul prin posta (este insa necesar ca dupa realizarea contului sa va logati in contul personal Ladys.ro cel putin odata).

Contul Ladys.ro va ofera:

– catalog gratis
– pentru comenzile de minim 100 ron: transport gratis prin curier rapid in 2170 de localitati, set gratis cu mostre parfumuri
– reduceri (in functie de valoarea comenzii) intre 10% si 42% fata de pretul afisat in catalog
– produse de calitate, parfuuri cu esente de durata, cosmetice si produse de machiaj sub licenta franceza
– cont informatic in magazinul online pentru a urmari comenzile, reducerile, ofertele
– posibilitatea de a incepe in orice moment o colaborare cu Ladys pentru a castiga un venit suplimentar prin promovarea produselor
– castiguri de pana la 20% din reteaua pe care o puteti construi ca si reprezentant Ladys
Toate persoanele care se inregistreaza in magazinul online Ladys beneficiaza de absolut toate ofertele si promotiile. Inscrierea Cosmetice Ladys.ro este absolut gratuita.

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's