Ladys.ro venit suplimentar acasa

Inscriere Ladys.roWww.Ladys.ro dispune de cel mai complex si mai complet catalog de produse cosmetice ce sustine un puternic sistem de afiliere din Romania se impune din nou cu oferte si sisteme de stimulare unice pe piata nationala. Ladys a oferit recent si date despre cei mai buni coordonatori ai sai, cu sumele castigate de acestia. Dovedint deschis ca ofera o solitie completa pentru obtinerea de venituri suplimentare, dovedind ca isi plateste coordonatorii si reprezentantii si ca are un potential mare de marketing. Catalogul Ladys este trimis imediat catre toti noii clienti sau potentiali reprezentanti. Si, potrivit informatiilor funrinzate de compania Ladys, primii 3 reprezentanti ai firmei, repsectiv cei mai bun coordonatori, au primit in total 17553  Ron. Conformt acestui site www.catalogladys.com si conforma datelor furnizate de companie, clasamentul Ladys cu cei mai buni coordonatori si sumele castigate de acestia demonstreaza functionalitatea acestui sistem ca si sursa sigura pentru un venit suplimentar. Www.Ladys.ro dovedeste ca este o firma serioasa, care isi plateste la timp coordonatorii si mai ales care investeste permanent pentru imbogatirea catalogului de produse. Cu siguranta ca rezultatele pe intregul sistem de afiliere Ladys.ro sunt mult mai spectaculoase dar compania a preferat sa faca publice doar sumele platite pentru primii trei coordonatori. Alaturi de noile produse aduse in numar mare in ultimul catalog Ladys, catalogul tiparit cu un numar suplimentar de pagini (164 fata de 148), noua campanie de cadouri pentru clientii activi, gestionarea corecta si corectitudinea sistemului de afiliere Ladys dovedeste ca acesta reprezinta o optiune serioasa pentru a castiga un venit suplimentar permanent. O idee simpla, cu rezultate directe si avantaje atat pentru clienti cat si pentru reprezentanti: fie ca doriti sa deveniti client activ fie ca doriti sa deveniti reprezentant: veti avea de castigat. Doriti produse cosmetice de calitate: ladys vi le ofera cu discounturi si oferte speciale. Doriti sa obtineti un venit suplimentar de acasa? Ladys.ro va plateste corect si munca dv va fi recompensata.

www.Ladys.ro avantaje imediate

Comanzi produse cosmetice de calitate chiar de la tine de acasa!
Primesti produsele, gratuit, in maxim 2 zile de la expediere!
Cu cat comanzi mai mult, cu atat discountul tau creste!
Castigi bani recomandand magazinul prietenilor tai!
Din aceasta luna (spetembrie 2012) si pana in febriarie 2013, Ladys a instituit cadoul de bun venit. Oricine se inscrie in magazinul online si comanda de minim 133 ron primete un cadou de bun venit in valoare de 12,33 lei (sapun de trandafiri cu birete). Mai mult clientii constanti, clientii si reprezentantii activi pot intra in programul „Cadouri Spectaculoase Ladys”. Un program cu oferte in 4 pasi prin care sunt oferite cadouri pentru clientii activi. DETALII AICI despre acest program in 4 pasi. Oferta este valabila pana la catalogul Ladys.ro 2013 februarie. orice varianta veti alege in colaborarea cu Ladys, fie ca doriti sa deveniti client activ fie ca doriti sa deveniti reprezentant: veti avea de castigat.

www.Ladys.ro: 7 motive

Sunt cel putin 7 motive care decomanda Ladys ca si varianta de produse cosmetice online sau ca si posibilitate pentru a obtine un venit suplimentar de acasa.
1. Comandati de la Ladys produse de calitate la preturi foarte bune, chiar de acasa!
2. Primiti produsele acasa fara costuri suplimentare, in maxim 2 zile de la expediere!
3. Cu cat comandati mai mult, cu atat discountul tau creste!
4. Castigati bani recomandand magazinul prietenilor tai! Simplu si eficient, utilizant contul propriu Ladys!
5. Catalogul Ladys contine peste 1000 de produse cosmetice si accesorii la oferta. La fiecare 5 saptamani apare un catalog nou cu o multime de noutati. Produsele sunt de calitate si accesibile oricarui buzunar.
6. Ladys.ro ofera livrare gratuita in orice localitate din tara,si in peste 2300 de localitati din tara, livrarea se realizeaza in timp record ( in doar 2 zile lucratoare), prin curierat rapid, la adresa indicata de client. Costurile de livrare precum si cele de transport sunt suportate de noi ( pentru comenzi de peste 50 de lei). In localitatile care nu sunt acoperite de curier trimitem prin Posta romana si livrarea este de asemenea gratuita. Durata de livrare prin posta romana este in medie de 5 zile.
7. Oferim testere de parfum Gratuite. Fiecare set de testere contine 15 fiole a cate 2 ml de apa de parfum (30 ml):
set de testere nr. 4, la plasarea primei comenzi ce depaseste suma de 100 lei
set de testere nr. 3, la plasarea primei comenzi ce depaseste suma de 200 lei
set de testere nr. 2, cand suma comenzilor plasate depaseste de 600 lei
set de testere nr. 1, cand suma comenzilor plasate depaseste de 800 lei
Fiecare colet contine 4 pungi lucioase pentru cadouri Gratuite. Poti testa produsele cumparand testere de parfum,ruj, si fond de ten la preturi  foarte mici. Catalogul Ladys este primit doar in urma inscrierii, inregistrarea este absolut gratuita si fara obligatii.

Ladys.ro programul de afiliere

Toti clientii si reprezentantii se gandesc la avantajele de care pot beneificia de la Ladys.ro.  Un lucru este sigur: avantajele sunt unice si sunt atat pentru clienii (clientele) acitivi(a) cat si pentru coordonatorii si reprezentantii Ladys. Unde poti cumpara in aceasta perioada de criza cosmetice noi si de calitate la preturi foarte bune? Cosmetice franceze, cosmeice germane la preturi romanesti. propmotii permanente si peste 1000 de produse la fiecare catalog Ladys.
Reducerile de pret fata de catalogul Lady’s sunt urmatoarele:
Cand plasezi o comanda
– 5 % discount pentru comenzi peste 65 de lei
-10 % discount pentru comenzi peste 100 de lei
– 25 % discount pentru comenzi peste 133 de lei
– 30 % discount pentru comenzi peste 250 de lei
– 35 % discount pentru comenzi peste 400 de lei

Alege acum inscrierea de pe acest site, inregistrarea este absolut gratuita si fara obligatii. Completand formularul si apoi prin logarea in site-ul Ladys.ro: primesti absolut gratuit catalogul tiparit. Pentru inscriere directa Ladys CLIC AICI.

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's